Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політику щодо України визначав і визначатиме Путін, а не Сурков, чи Козак

Політика 3036 переглядів

Опубліковано - 19.02.2020 17:11 | Всі новини | Версія для друку

Політику щодо України визначав і визначатиме Путін, а не Сурков, чи Козак
Політику щодо України визначав і визначатиме Путін, а не Сурков, чи Козак
Володимир Путін звільнив Владислава Суркова з посади помічника президента, повідомляє прес-служба Кремля.

Указ опублікували на офіційному сайті президента Росії. Документ вступає в силу з дня підписання.

Раніше директор центру політичної кон’юнктури Олексій Чеснаков повідомив, що Сурков пішов з державної служби у зв’язку із зміною курсу на українському напрямі.

Прес-секретар Володимира Путіна, Дмитро Пєсков підтвердив журналістам, що головним співробітником адміністрації президента, які займаються питаннями України, буде Дмитро Козак.

Звільнення Суркова викликало жваву реакцію у західних оглядачів.

Балаш Ярабік, який очолює аналітичний департамент у Консультативній місії ЄС в Україні, ставить питання, чи пов’язане звільнення Суркова із загостренням на Донбасі.

"Чи не дісталося йому за сьогоднішні бойові дії у Східній Україні?", - твітує економіст Тімоті Еш.

"Цікаво буде побачити, де цей збочений розум знайде собі місце. Він все ще перебуває під західними санкціями, тож до Європи та ЄС він подорожувати не зможе", - твітує аналітик Алекс Мелікшвілі.

Про майбутнє Суркова міркує оглядач та журналіст Леонід Рагозін.

"Рагозін тепер: створить партію? стане наступником Путіна? стане наступником Кадирова? піде на пенсію у Тибеті", - питає Рагозін.

Натомість Кадрі Ліік дослідниця European Council on Foreign Relations звертає увагу на її особисте враження від Суркова.

"Сурков - один із найбільш майстерних коменікаторів, яких я будь-коли бачила. Я зустріла його лише раз. Щоб донести свою думку, він використав цілий феєрверк методів: від чемності до демагогії, брехні, грубої правди, пихатості, самоіронії... але йому месидж був чітко зрозумілий. Досить майстерно", - розповіла Ліік.

Раніше екс-посол США в Україні Стівен Пайфер відзначив, що попри одіозність Суркова навряд варто вважати архітектором політики Росії щодо України.
"Мені хотілося би вірити, що шанси на мирне вирішення конфлікту у Донбасі між Україною та Росією покращуються. Але політика Кремля у цьому питанні не встановлюється Сурковим, і не буде визначатись Козаком. Її встановлюватиме Путін, а він досі на місці", - заявив
Пайфер 11-го лютого.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.