Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єрмак і Козак візмуть участь у засіданні ТКГ

Війна з Росією (АТО) 2359 переглядів

Опубліковано - 11.03.2020 21:24 | Всі новини | Версія для друку

Єрмак і Козак візмуть участь у засіданні ТКГ
Єрмак і Козак візмуть участь у засіданні ТКГ
Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак прибув до Мінська, де разом із заступником керівника адміністрації президента Росії Дмитром Козаком має взяти участь в роботі Тристоронньої контактної групи зі врегулювання ситуації на Донбасі, зокрема обговорити обмін полоненими.

Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в посольстві України в Мінську.

1 березня Єрмак мав зустріч із Козаком, тоді сторони обговорили наступний обмін полоненими, про який було домовлено під час «нормандської зустрічі» в Парижі в грудні 2019 року.

Голова офісу президента України Андрій Єрмак заявив за підсумками переговорів про намір провести наступний етап обміну полоненими на Донбасі у форматі «всіх на всіх» у березні цього року.

Президент України Володимир Зеленський 5 березня заявив, що українська сторона в Тристоронній контактній групі передала список із понад 200 людей для обміну. Він сподівається, що обмін відбудеться вже цього місяця.

29 грудня 2019 року відбувся обмін утримуваними між Україною і російськими гібридними силами. З території ОРДЛО був звільнений 81 українець: 76 із них повернулися на підконтрольну українському уряду територію, ще п’ятеро вирішили залишитися на території, що контролюється російськими гібридними силами. Із 76 звільнених: 12 – тепер уже ексвійськовополонені, 64 – цивільні. Звільнених обміняли на 124 особи.

Це сталося після першої за три роки зустрічі лідерів країн «нормандського формату», яка відбулася в Парижі 9 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.