Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Інтернет став важливою зброєю політичної боротьби

Технології 6970 переглядів

Опубліковано - 2.06.2007 21:45 | Всі новини | Версія для друку

Інтернет став важливою зброєю політичної боротьби
Інтернет став важливою зброєю політичної боротьби
Інтернет вже став важливим елементом політичної боротьби, а виборці, що регулярно користуються Мережею, довіряють їй не менше, ніж традиційним ЗМІ, вважає генеральний директор Всеросійського центру вивчення громадської думки Валерій Федоров.

Посилаючись на дані останніх опитів, Федоров відзначив, що близько 26% росіян хоч би один раз протягом півроку користувалися Інтернетом. Постійна ж аудиторія інтернетників значно менша, а її об'єм надто сильно залежить від регіону і вікової групи респондентів. Якщо серед людей старше 60 років тільки 3% хоч би раз в півріччя користувалися Мережею, то серед молоді в великих містах це число досягає 50%.

«Це, безумовно, говорить про те, що Інтернет вже став серйозним комунікаційним інструментом. Звичайно, він не може змагатися в цій якості з телебаченням, яке є основним джерелом інформації для росіян. Але телебачення - дуже дорога річ, і мало хто може дозволити собі не те що володіння власним каналом, а навіть просто потрапляння в ефір. Тому всі політичні гравці шукають дешевші варіанти донесення свого послання до аудиторії. Раніше цій меті служили радіо, друкарські ЗМІ і пряма агітація. Тепер з'явився Інтернет. І протягом декількох років для городян і для молоді Мережа показала себе цілком ефективним і при цьому недорогим каналом комунікації», - вважає Федоров.

За його словами, політичні партії з першої і другої ліг відчули, що й їм без Інтернету вже не прожити. «В даний час жодна з політичних партій, якою б впливовою вона не була, не може ігнорувати Інтернет. Просто тому, що це дуже швидкодіюче знаряддя, прицільно направлене на ту частину аудиторії, яку практично не можна «зачепити» іншими ЗМІ», - відзначив Федоров.

Разом з тим він звернув увагу, що політичні переваги Мережі помітно відрізняються від загальноросійських. За словами Федорова, в Рунеті значно менше прихильників «партії влади», оскільки молодь завжди більше схильна до радикальних рішень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.