Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МЗС України збирається подати на розгляд ООН проєкти нових резолюцій щодо Криму

Влада Регіон: Автономна республіка Крим 2082 перегляди

Опубліковано - 4.09.2020 16:44 | Всі новини | Версія для друку

МЗС України збирається подати на розгляд ООН проєкти нових резолюцій щодо Криму
МЗС України збирається подати на розгляд ООН проєкти нових резолюцій щодо Криму
У Міністерстві закордонних справ України розраховують подати на розгляд Генеральної Асамблеї ООН проєкти нових резолюцій щодо окупованого Росією Криму.

Про це повідомила перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джеппар.

«Працюємо над включенням вже втретє поспіль до порядку денного 75-ї сесії Генасамблеї пункту «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України». Включення цього пункту дає Україні разом з партнерами додаткову можливість з найвищої міжнародної трибуни донести до міжнародної спільноти правду про ситуацію на тимчасово окупованих територіях Донбасу та Криму та злочини, які там здійснює Росія як окупаційна держава», – написала Джеппар у фейсбуці.

За її словами, також міністерство планує подати на розгляд Генасамблеї ООН проєкти посилених резолюцій по Криму. Йдеться про п’яту резолюцію щодо ситуації з правами людини в окупованому Криму і третю – щодо мілітаризації регіону.

«І ще одне – на виконання минулорічної резолюції щодо ситуації з правами людини в окупованому Криму вже найближчим часом очікуємо на оприлюднення чергової доповіді Генерального секретаря ООН, що є важливим для подальшого документування злочинів російських окупантів в Криму», – додала заступниця міністра закордонних справ України.

Раніше Моніторингова місія ООН з прав людини повідомляла, що російська влада продовжує переміщати ув’язнених з анексованого Криму на територію сусідньої Росії.

На початку липня Верховний комісар ООН з прав людини Мішель Бачелет представляючи доповідь про стан прав людини в окупованому Росією Криму, також повідомила, що на півострові продовжують застосовувати тортури і обмежувати свободу слова.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров раніше стверджував, що розмови про порушення прав людини в окупованому Криму – це вигадка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.