Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шемчук публічно пообіцяв всім міліцаям, що штурмували ГПУ - нари, а резонансні справи буде ретельно перевірено

Кримінал 5439 переглядів

Опубліковано - 4.06.2007 01:54 | Всі новини | Версія для друку

Шемчук публічно пообіцяв всім міліцаям, що штурмували ГПУ - нари, а резонансні справи буде ретельно перевірено
Шемчук публічно пообіцяв всім міліцаям, що штурмували ГПУ - нари, а резонансні справи буде ретельно перевірено
Усіх винних у захопленні будівлі Генеральної прокуратури, яких встановить слідство - притягнуть до кримінальної відповідальності.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю 5 каналу повідомив перший заступник Генерального прокурора Віктор Шемчук.

Віктор Шемчук: "Щодо Цушка порушена окрема справа за фактом перевищення ним службових повноважень при діях ,які відбувалися в приміщенні ГПУ."

Єгор Соболєв, 5 канал: "І вона так само буде розслідуватися?"

Віктор Шемчук: "Я вам можу це гарантувати. Це питання є принциповим, тому що я, як прокурор, Медведько, як Генеральний прокурор, та інші працівники прокуратури вважають це принциповим покарати всіх винних, які ногами вибивали двері в ГПУ і тих, хто давав їм такі вказівки."

Шемчук також сказав, що кримінальна справа за фактом побиття болільників на республіканському стадіоні також буде доведена до кінця. Тобто, всі сівробітники МВС, які перевищили свої повноваження будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Він підкреслив, що сфера застосування міліцейського спецназу чітко визначена у діючий нормативній базі. І неадекватна реакція міліціянтів на дрібне бешкетництво на трибунах була явно неадекватна. Шемчук повідомив також, що встановлено, що “Беркут” бив фанів не тільки на трибунах, але й після матчу. Більш того, неповнолітніх правопорушників у райвідділах посадили в камери до дорослих, не давали змоги повідомити батьків про затримання тощо. Це явне порушення чинного законодавства.

Шемчук також пообіцяв, що всі резонансні справи будуть ретельно проаналізовані і якщо будуть підстави, поновлять процесуальні дії. Зокрема це стосується справи про загибель Юрія Кравченка, виправдання Щербаня, нерухомості Станік та справи Гонгадзе.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.