Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія офіційно заявила, що не визнає існування держави Україна

Захист держави 7131 перегляд

Опубліковано - 6.06.2007 11:18 | Всі новини | Версія для друку

Росія офіційно заявила, що не визнає існування держави Україна
Росія офіційно заявила, що не визнає існування держави Україна
Росiя не має намiру змiнювати свою позицiю i визнавати рiшення українських судiв про передачу Українi об'єктiв Чорноморського флоту.

Як передає радіо «Свобода», про це заявив у Києві заступник мiнiстра закордонних справ Росії Григорiй Карасiн на спільному з першим заступником мiнiстра України Володимиром Огризком брифiнгу в Києві.

«Ми погодилися з тим, що такi питання ми виносимо на мiждержавний рiвень, i тому рiшення мiсцевих судiв, селищних судiв не пiдпадає пiд цей критерiй i не є для нас iстиною останньої iнстанцi», – заявив Карасiн у вiвторок пiсля закiнчення засiдання пiдкомiсiї з питань Чорноморського флоту в рамках комiсiї «Ющенко-Путiн».

Володимир Огризко, зі свого боку заявив, що рішення українських судів будь-якого рівня мають виконуватися, оскільки виносяться від імені держави.

Раніше у вівторок речник МЗС Андрій Дещиця повідомив, що позиція України щодо терміну базування Чорноморського Флоту Росії у Криму залишається незмінною: за міждержавною угодою, російський флот залишатиметься на українській території до 2017 року.

Нагадаємо, у вересні 2006 року Севастопольський апеляційний господарський суд своїм рішенням повністю задовольнив позов Генпрокуратури, яким вилучив з незаконного володіння Міністерства оборони Російської Федерації і повернув державній установі «Госгидрография» об'єкти системи забезпечення (маяки, навігаційні знаки, що світяться, знаки спеціального призначення) навігаційно-гідрографії на території АР Крим від мису Тарханкут до мису Лукул і від мису Сарич до мису Аюдаг.

Представники Військово-морського флоту Росії заявили, що рішення українського суду про вилучення у Міноборони РФ 22-ух об'єктів навігаційно-гідрографії неправомочно. Командуванню Чорноморського флоту Росії був відданий наказ забезпечити охорону об'єктів навігаційно-гідрографії флоту на території України.

Пізніше Посол РФ в Україні Віктор Черномирдін заявив про те, що Росія не визнає рішень українських судів щодо об'єктів гідрографії в Чорному морі, пише “Ліга”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.