Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Слово - не горобець... «Dominion» подає позови на юристів Трампа

Світ навколо нас 1164 перегляди

Опубліковано - 26.01.2021 08:36 | Всі новини | Версія для друку

Фото: система для голосування компанії Dominion, яку використовували під час виборів у штатів Джорджія
Фото: система для голосування компанії Dominion, яку використовували під час виборів у штатів Джорджія
Компанія-виробник устаткування та програмного забезпечення для проведення виборів у 28 штатах США, Dominion, подала до суду на Руді Джуліані, юриста колишнього президента США Дональда Трампа.

В позові, який компанія оприлюднила в понеділок, Dominion звинувачує Руді Джуліані у «наклепі» щодо використання устаткування компанії для буцімто масштабних порушень на виборах, повідомляє Голос Америки. Компанія вимагає компенсацію обсягом 1,3 мільярда доларів.

Джуліані «та його союзники вигадали і поширили «Велику брехню», яка, як і очікувалось, набула вірусного поширення і обманом змусила мільйони людей повірити, що Dominion вкрав їхні голоси і підлаштував вибори», йдеться в позові, текст якого наводять ЗМІ.

Компанія вказує на більше 50 заяв Джуліані зі звинуваченнями в шахрайстві, зокрема, вказується, що в одному зі своїх подкастів Джуліані заявляв, що «Dominion технологічно вкрав вибори».

8 січня компанія також подала позов проти юристки Сідні Пауелл, яка безуспішно оскаржувала результати виборів президента США в судах, заявляючи про масштабне шахрайство на виборах. Заяви про наявність масштабних порушень не було доведено в судах. Dominion заявляє, що «вірусна кампанія з дезінформації», проведена Пауелл, зруйнувала вартість бізнесу.

Посадовці штатів сертифікували результати виборів і не знайшли доказів масштабних порушень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.