Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Штати не відкидають санкцій проти Nord Stream 2

Політика 1076 переглядів

Опубліковано - 3.02.2021 08:25 | Всі новини | Версія для друку

Штати не відкидають санкцій проти Nord Stream 2
Штати не відкидають санкцій проти Nord Stream 2
Сполучені Штати зацікавлені в збереженні колективної енергобезпеки Європи та залишають за собою право застосувати санкції проти тих, хто намагатиметься добудувати або сертифікувати російський проєкт газогону Nord Stream 2.

Про це йдеться в офіційній відповіді речника Державного департаменту США на інформаційний запит власного кореспондента Укрінформу.

«Як чітко заявив президент Байден, трубопровід «Північний потік-2» – це погана угода», - відповіли в Держдепараменті на прохання прокоментувати публікації в західних ЗМІ про можливість скасування санкцій проти Nord Stream 2.

Як підкреслили в американському відомстві, США продовжать працювати із союзниками та партнерами, «щоби забезпечити для Європи надійну, диверсифіковану мережу енергопостачання», яка не підриватиме колективної безпеки.

«Ми будемо стежити за діями щодо добудови чи сертифікації трубопроводу та, якщо така діяльність матиме місце, приймемо рішення про можливість застосування санкцій», - зазначили в Держдепартаменті США.

Як повідомлялося раніше, в понеділок німецьке видання Handelsblatt повідомило, що американський уряд «просигналізував» про готовність обговорювати можливе припинення санкцій США проти Nord Stream 2. Газета послалася на американського чиновника, за словами якого, німецька сторона повинна запропонувати для цього пакет рішень для захисту енергетичної безпеки Європи та інтересів України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.