Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як пандемія впливає на ринки праці

Світ навколо нас 1112 переглядів

Опубліковано - 19.02.2021 09:00 | Всі новини | Версія для друку

Як пандемія впливає на ринки праці
Як пандемія впливає на ринки праці
Понад 100 мільйонів людей з восьми країн із найпотужнішими у світі економіками змушені будуть змінити роботу до 2030 року, у зв’язку з наслідками пандемії Ковід-19.

Про це свідчить звіт консалтингової компанії McKinsey & Company, який оприлюднили у четвер, 18-го лютого, передає Голос Америки.

У США кожен 10-тий працівник змушений буде шукати нову роботу, здебільшого це люди зі сфери обслуговування або роздрібної торгівлі, - повідомляє Bloomberg у своєму аналізі звіту McKinsey & Company. Загалом у США 17 мільйонів працівників змушені будуть змінити свою професію.

Найбільш вразливими категоріями працівників у звіті називають жінок, представників етнічних меншин, а також людей із нижчою освітою у США та в Європі.

Люди без вищої освіти в 1,3 рази більш схильні змінити професію найближчими роками, повідомляє Bloomberg.

Водночас, пандемія ймовірно змінить глобальне розуміння роботи, більше людей почнуть працювати на відстані (або з дому), більше активізується бізнес в інтернеті, а також частіше компанії почнуть залучати до робочого процесу штучний інтелект та робототехніку.

У звіті також наголошують, що близько половини працівників, які мають низькооплачувану роботу, швидше всього змушені будуть отримати нові вміння і навички, щоб знайти нову.

McKinsey & Company формувала звіт, аналізуючи вплив пандемії на попит на робочу силу, професії та необхідні навички на ринку праці найбільших економік світу - в Китаї, Франції, Німеччині, Індії, Японії, Іспанії, Великобританії та США. Разом на ці вісім країн припадає майже половина світового населення та 62% ВВП.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.