Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шведи назвали Ізраїль «окупованою Сирією»

Світ навколо нас 11148 переглядів

Опубліковано - 8.06.2006 17:45 | Всі новини | Версія для друку

Шведи назвали Ізраїль «окупованою Сирією»
Шведи назвали Ізраїль «окупованою Сирією»
Шведський алкогольний концерн Systembolaget вирішив переінакшити географію планети, почавши клеїти на пляшки з ізраїльським вином ярлики: «Зроблено на окупованих сірійських територіях».

Про це повідомляє MIGnews. І додає, що шведи таким чином висловили свою солідарність сірійському режиму, який наполягає на поверненні Голанських висот.

За словами прес-секретаря концерну, Б’єрна Рудберга, таке рішення було прийнято після численних скарг співгромадян, які були не згодні з тим, що на пляшках з вином красувався напис: «Зроблене в Ізраїлі». У зв’язку з тим, що мова йде про державне підприємство, зміну етикетки було схвалено міністерством закордонних справ Швеції. «Мова йде про рекомендацію міністра закордонних справ, яку ми і дотримуємось», – говорить Рудберг.

Представниця демократичної партії Швеції, Анелія Енохсон назвала рішення алкогольної компанії «обтяжуючим і невдалим». За її словами, «це не тільки свавілля стосовно Ізраїлю, але й спроба політизувати державну алкогольну компанію».

Слід зазначити, що в каталог Systembolaget поряд із сотнями сортів вина, пива та інших алкогольних напоїв входить п’ять найменувань ізраїльської продукції.

Нагадаємо, що в квітні Швеція порушила загальноєвропейський бойкот уряду ХАМАСа, видавши візу міністру від терористичного руху Атефу Адвану.

Наш коментар:
Цікаво, чому таке рішення алкогольної компанії є “свавіллям стосовно Ізраїлю”? І чому дехто в Україні так поспішає в “сім’ю європейських народів”, де кожна країна має підпорядкуватися спільним рішенням, які прийняті групкою “сильних світу цього”. Яка погана Швеція, що порушила «загальноєвропейський бойкот уряду ХАМАСа»! От тільки питання – кому цей бойкот вигідний і хто загрібає жар “загальноєвропейськими” руками?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.