Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Експерти думають, що Кернес сам організував вибух авта. Тіпа пропіаритися

Кримінал 5479 переглядів

Опубліковано - 13.06.2007 16:07 | Всі новини | Версія для друку

Експерти думають, що Кернес сам організував вибух авта. Тіпа пропіаритися
Експерти думають, що Кернес сам організував вибух авта. Тіпа пропіаритися
“Підрив” автомобіля секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса підтверджує прогнози Агентства моделювання ситуацій про радикалізацію передвиборної кампанії в регіонах.

Про це заявив заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

«Як ми й припускали, в «коливних» регіонах, яскравим прикладом яких є Харків, де-факто активна фаза виборчої кампанії вже наступила. І, цілком відповідаючи прогнозами фахівців, цей процес характеризується дедалі масштабнішим застосуванням радикальних піарів-ходів, - сказав він. - До одного з таких ходів можна зарахувати й черговий «плановий замах» на секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса. Подібні методи в столиці втратили актуальність уже кілька кампаній тому. Однак команда харківського мера вважає місто досить провінційним для того, щоб успішно випробувати піар-ходи, що втратили ефективність, на його жителях. Однак резонанс викликала не «трагедія», а сам факт настільки наївної спроби маніпулювання громадською думкою. Загалом експлуатувати імідж «потерпілого за правду» Кернесу в цьому варіанті не вдасться».

Голобуцький також зазначив, що найближчим часом варто очікувати подальшого розвитку подібної піар-активності секретаря Харківської міськради.

«Безсумнівно, у найближчі дні ми спостерігатимемо активну діяльність Кернеса в інформаційній сфері, під час якої він намагатиметься обвинуватити в замаху опонентів, - підкреслив експерт. - Крім того, можливо, харківський мер намагатиметься пов’язати цей інцидент зі своїми діями щодо неугодних для місцевої влади політиків. Можливо, знову спливе інформація про можливу причетність псевдо-НС».

Як повідомлялося раніше, сьогодні вночі підірвалася автівка секретаря Харківської міськради Генадія Кернеса-Гепи. Сам він не постраждав, у міліцію заяв не писав, але сказав журналістам, що його хотіли вбити.

Наразі правоохоронці утримуються від коментарів цієї події. За фактом вибуху, поза бажанням постраждалого, повинні порушити кримінальну справу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.