Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чорновол марить, що парламент буде без коаліції, а Янукович, звісно, - прем'єром

Коаліція «С.Р.А.К.А» 18726 переглядів

Опубліковано - 19.10.2007 16:33 | Всі новини | Версія для друку

Чорновол марить, що парламент буде без коаліції, а Янукович, звісно, - прем'єром
Чорновол марить, що парламент буде без коаліції, а Янукович, звісно, - прем'єром
Представник Партії регіонів Тарас Чорновіл не виключає, що протягом одного року Верховна Рада працюватиме без коаліції, а виконувати обов’язки прем’єр-міністра буде нинішній керівник уряду Віктор Янукович.

Про це Чорновіл сказав сьогодні під час круглого столу у Києві.

За його словами, у разі провалу переговорів зі створення «помаранчевої коаліції» можливі два варіанти: або буде створено широку коаліцію, або парламент працюватиме без коаліції.

Як зазначив Чороновіл, це можливо, оскільки існує норма Конституції, відповідно до якої після дострокових парламентських виборів протягом року наступні вибори проводитись не можуть. Тоді, за його словами, протягом року у парламенті будуть створюватись ситуативні більшості, а обов’язки прем’єр-міністра виконуватиме Янукович.

При цьому Чорновіл додав, що Партія регіонів не чинитиме перепони під час голосування за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра і не блокуватиме трибуну.

"Ми голосувати не будемо. Ми не ставитимемо палиці в колеса, не блокуватимемо трибуну при обранні Юлії Тимошенко прем'єр-міністром. Якщо хочуть, хай голосують", – сказав Чорновіл.

Від “Аратти”: відомий “штатний діджей” і “провидець” від регіоналів Чорновіл, як завжди не оригінальний. Тобто, він чомусь завжди бачить тільки те, що бажає бачити саме його партійне керівництво: то танки і сецнази біля парламенту та коло санвузла його патрона; то повзучих навколішки до більшовиків опозиціонерів, які “ніколи не здадуть мандати”; то більшість народу, яка інорує довчасні вибори...

Тепер ще одна версія, породжена його(чи керівництва) хворобливою уявою. Бо зрозуміло, Януковичу і більшовицькій комаріл'ї так не хочеться покидати урядові споруди!

А доведеться. І відповідати за напади клептоманії також. І для цього, що найцікавіше - і Конституцію змінювати не треба.

І ми можемо сміливо прогнозувати, що після другого колеги пана Чорновола, притягнутого до кримінальної відповідальності - у залі парламенту раптово з'явиться конституційна “демократична” більшість.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.