Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хто всрався? ПроФФесор знову знайшов казлов

Коаліція «С.Р.А.К.А» 25025 переглядів

Опубліковано - 15.11.2007 11:37 | Всі новини | Версія для друку

Хто всрався? ПроФФесор знову знайшов казлов
Хто всрався? ПроФФесор знову знайшов казлов
ПроФФесор Янукович знайшов крайніх у зростанні цін та інфляції. І не треба мати високого інтелекту, щоб здогадатися, кого він звинувачує. Усіх, окрім себе та своїх подєльніков.

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович заявляє, що неточний прогноз інфляції в Україні стався через дестабiлiзацiю опозицією внутрішньої політичної ситуації в країні та світові тенденції.

Про це Янукович заявив в нібито авторській статті “Iнфляцiя як виклик українським полiтикам”, яка нині вийшла друком у газеті “Факти”.

“Зростання цiн, що вiдбувається в останнi мiсяцi, примушує оцiнити цю проблему у всiй її складностi. Рiвень iнфляцiї перевищив прогнози, що будувалися на початку року. Але на початку року в своїх прогнозах ми не враховували тiєї дестабiлiзацiї внутрiшньої полiтичної ситуацiї в країнi, яку спровокували популiсти i полiтики вiд опозицiї. У зв'язку з цим прогноз виявився неточним. Так само, як i прогноз багатьох мiжнародних органiзацiй разом з Мiжнародним валютним фондом включно”, - пише нібито Янукович.

При цьому він звертає увагу на те, що цiни на продукти харчування зросли практично в усьому свiтi. “В Нiмеччинi, економiка якої зараз розвивається достатньо успiшно, цiни на хлiб i молоко пiшли рiзко вгору, те саме вiдбувається у Францiї. Згiдно з прогнозами аналiтикiв, подальше зростання iнфляцiї i рiзке зниження купiвельної спроможностi може призвести до зниження темпiв економiчного зростання в усiх країнах ЄС”, - пояснює глава українського уряду.

Для роздумів. В Україні інфляція в жовтні проти вересня ц.р. склала 2,9%, в січні-жовтні (до грудня минулого року) - 11,7%.

Інфляція в жовтні 2007 року проти жовтня 2006 року склала 14,8%, в січні-жовтні 2007 року проти січня-жовтня 2006 року - 12,2%.

При формуванні держбюджету на 2007 рік Кабмін виходив з прогнозу показника інфляції 7,5%, зростання ВВП - 6,5%, зростання промислового виробництва - 8%.

На думку багатьох експертів, в тому числі, зарубіжних, зростання інфляції стало наслідком "ручного керування" економікою, некомпетентності міністрів та популістської політики уряду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.