Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прем'єр України Юлія Тимошенко просить українців не переживати - їхні заощадження буде повернено

Подія дня 12482 перегляди

Опубліковано - 9.01.2008 20:24 | Всі новини | Версія для друку

Прем'єр України Юлія Тимошенко просить українців не переживати - їхні заощадження буде повернено
Прем'єр України Юлія Тимошенко просить українців не переживати - їхні заощадження буде повернено
Сьогодні прем'єр-міністр Юлія Тимошенко завенулася до українців із нагоди початку виплат депозитних вкладів у Ощадбанк УРСР.

Ми надаємо повний текст звернення Юлії Тимошенко без змін та коментарів:

Щиро вітаю вас!

Ми з вами відзначили новорічні та різдвяні свята. Прийшов час братися до роботи.

Я хочу, щоб ви почали звикати до того, що політики виконують свої зобов’язання, які беруть під час виборів.

Ми обіцяли повернути знецінені заощадження колишнього Ощадбанку СРСР. І виконуємо це. 8 січня розпочалася реєстрація вкладників в Ощадбанку України. Для того, щоб її пройти, вам треба пред’явити лише ощадкнижку, паспорт з ксерокопією та ідентифікаційний номер. У відділенні банку вас зустріне адміністратор, який допоможе оформити всі необхідні документи. І вже через три дні після реєстрації ваші гроші буде зараховано на ваш рахунок!

Якщо ваш вклад не перевищує однієї тисячі гривень, то ви отримаєте всю суму повністю.

Коли ж вклад є більшим за тисячу гривень, ви отримаєте першу виплату в розмірі однієї тисячі гривень.

А далі ми справу продовжимо. Ви вирішите, як краще розпорядитися цими грошима – або забрати їх готівкою, або зберігати на рахунку в Ощадбанку під 13,5% річних.

Я прошу вас, дорогі мої, особливо літніх людей, не хвилюватися, не стояти у великих чергах – перереєстрація вкладів та видача заощаджень не обмежені в часі. Дай Боже вам здоров’я, і кожний гарантовано отримає те, що передбачено бюджетом.

Наше ж завдання – організувати виплати так, щоб не спровокувати прискорення інфляції, щоб гроші, які повертаються людям, не знецінилися вже дорогою в магазин. Відповідальна влада виплату заощаджень має підкріпити комплексом антиінфляційних заходів.

Ось чому ми запропонуємо - додатково до тисячі гривень, які ви отримаєте живими грошима - за вашим власним бажанням використати залишок ваших вкладів на погашення заборгованості та поточну оплату житлово-комунальних послуг, на розрахунки за навчання дітей та придбання товарів тривалого вжитку: телевізорів, холодильників, іншої побутової техніки. Вже через місяць Уряд прийме відповідні рішення, які нададуть можливість вам купувати за рахунок заощаджень зазначені товари та послуги. Просто тут потрібен деякий час, щоб розробити відповідні дієві та бездоганні механізми.

Відповіді на всі питання, пов’язані з отриманням заощаджень, вам нададуть безкоштовно за номером телефону «гарячої лінії»: 8-800-501-34-10.

Помилилися ті, хто наші заяви про намір повернути знецінені заощадження вважали порожніми передвиборчими обіцянками. Наша команда слів на вітер не кидає! Цього року буде виплачено в 30 разів більше грошей, ніж наші попередники виплатили в 2007 році та в п’ять разів більше, ніж було повернуто вкладникам за сімнадцять попередніх років нашої незалежності. І це тільки початок.

Наша робота з повернення знецінених заощаджень викликає критичну, а часом і істеричну реакцію з боку наших політичних опонентів. Я б не хотіла витрачати час на полеміку.

Ми повертаємо вам гроші. І крапка.

Так співпало, що реальна робота з компенсації заощаджень почалася у світлі дні Різдва Христового. Користуючись нагодою, ще раз вітаю вас з новорічними та різдвяними святами та прошу Божого благословення на добру справу.

Хай щастить!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.