Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович хоче залишатися над законом. До кінця каденції

Пістолетне право 6414 переглядів

Опубліковано - 22.01.2008 22:21 | Всі новини | Версія для друку

Янукович хоче залишатися над законом. До кінця каденції
Янукович хоче залишатися над законом. До кінця каденції
Луснула ще одна пропагандистська булька виборчого лохотрону регіоналів. Янукович і не думає виконувати свої обіцянки зняти статус депутатської недоторканості.

Народний депутат не може бути без згоди Верховної Ради затриманий чи заарештований до винесення обвинувального вироку судом.

Такі зміни до закону про статус народного депутата пропонують внести "регіонали" Віктор Янукович старший, Сергій Льовочкін та Олександр Лавринович.

"Народному депутату гарантується депутатська недоторканність на весь строк здійснення депутатських повноважень. Народний депутат не може бути без згоди Верховної Ради України затриманий чи заарештований до винесення обвинувального вироку судом", - йдеться в проекті змін до закону.

Законопроект розроблено з метою "вдосконалення правового регулювання статусу народних депутатів".

"Недоторканність передбачає особливий порядок притягнення до відповідальності – лише за згодою Верховної Ради України. Її мета – убезпечити посадових осіб від незаконного втручання в їх діяльність", - йдеться у пояснювальній записці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.