Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МОССАД озброює українських політиків

Захист держави 7823 перегляди

Опубліковано - 1.03.2008 03:08 | Всі новини | Версія для друку

Пістолет IMI SP-21 Barak - чи не такою сучасною зброєю за зрадництво нагороджені українські політики?
Пістолет IMI SP-21 Barak - чи не такою сучасною зброєю за зрадництво нагороджені українські політики?
Український політикум носить іменну зброю, отриману від МОССАДа? І за які такі заслуги?

Не так давно, народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив шокуючу інформацію про стан справ із нагородною зброєю в Україні.

Народний депутат вважає, що ухвалення закону про зброю, який би передбачав вільне володіння нею, - передчасний крок для України.

"При тому депресивному стані, в якому знаходиться Україна, ще роздати зброю - і все, можна емігрувати від гріха подалі до Парагвая", - заявив депутат в інтерв`ю "Київському телеграфу".

Геннадія Москаля хвилює відсутність в Україні законів, що визначають володіння мисливською зброєю, короткоствольною і нагородною. "Ми потихеньку почали розбиратися з нагородниою і виявили приголомшливий бардак, - заявив депутат. - Ось хто у нас згідно із законом має право нагороджувати зброєю? Президент - згідно закону про державні нагороди, міністр МВС і міністр оборони, але тільки своїх підлеглих - згідно дисциплінарному статуту. У нас же пороздавали пістолети всім підряд. Міністр оборони Гриценко навіть нагородив деяких депутатів з Партії регіонів "за популяризацію НАТО".

Якийсь Сіоністський форум Ізраїлю нагородив пів -України імпортною зброєю. Стали перевіряти, що це за контора така, — виявилось, просто громадська організація російськомовних ізраїльтян. Але у свій час нею керував діючий офіцер МОССАДа, який в 1995 році попався на шпигунському скандалі в Москві, намагаючись завербувати співробітника космічної розвідки.

Так от, колишнє керівництво СБУ, майже вся служба держохорони, яка оберігає Президента, прем`єр, голова Верховної Ради одержали зброю від МОССАДа. Просто жах якийсь!

Керівники контррозвідувальних органів нагороджуються представниками розвідок інших країн, проти яких вони повинні працювати! І більше всього нагороджень — від спецслужб Ізраїлю і Міноборони Грузії. У другому випадку взагалі нонсенс: країна, що має дві зони збройних конфліктів, роздає зброю наліво і направо."

Геннадій Москаль висловив намір звернутися з депутатським запитом до міністра внутрішніх справ Луценка, щоб "це анулювати і провести перереєстрацію".

Депутат стверджує, що йому не вдалося знайти митних декларацій на цю зброю : "І що найцікавіше: ніхто не надав митні декларації, невідомо, як зброя потрапила до України з Ізраїлю і Грузії! Я робив запит на митницю - інформації немає. Зате є якась Асоціація підтримки українських дипломатів, якась Міжнародна школа охоронців, і всі вони нагороджують зброєю.... Це вже пістолетоманія, прямо Рембо якісь."

Сайт "Збройний магазин" в свою чергу так прокоментував цю ситуацію -

Судячи з усього, вся причина в неврегульованості збройового законодавства в Україні - просте небажання державних мужів займатися цією темою бо всі стволи вже отримані за заслуги перед розвідками чужих держав... А як ще до цього відноситися? Половина уряду - зрадники?! Якщо це буде доведено, то невідомо, чим воно закінчиться....
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.