Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Протест нардепів. Народна Самооборона відмовилась зустрічатися із Президентом

Захист держави 5905 переглядів

Опубліковано - 2.06.2008 14:48 | Всі новини | Версія для друку

Протест нардепів. Народна Самооборона відмовилась зустрічатися із Президентом
Протест нардепів. Народна Самооборона відмовилась зустрічатися із Президентом
Сьогодні відбулася зустріч Президента Ющенка із нардепами фракції НУ-НС. Проте, депутатська группа самооборонців до Секретаріату не й заходила. На знак протесту.

Члени депутатської групи «Народна самооборона» заявляють, що не братимуть участі у сьогоднішній зустрічі Президента України з членами фракції блоку НУ-НС. Свою позицію депутатська група «Народна самооборона» виклала в заяві, яка була оприлюднена перед Секретаріатом Президента на імпровізованому брифінгу.

Ми надаємо її текст без змін та коментарів:

В Україні протягом останніх місяців відбувається створення штучної політичної кризи. Дії Секретаріату Президента призводять до посилення авторитарних тенденцій та узурпації влади окремими політичними авантюристами. Кожні дії, спрямовані на реальну боротьбу з корупцією, припиняються за таємними чи явними вказівками Секретаріату Президента. Замість цього в державі розпочата кампанія полювання на самостійно мислячих політиків.

Тиждень тому фракція блоку «Наша Україна – Народна самооборона» офіційно звернулася до Президента України з вимогою припинити політичні репресії проти активістів «Народної самооборони». У відповідь отримано лише активізацію політичних репресій з боку Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України, чиї дії явно координуються Секретаріатом Президента.
У зв’язку з цим депутатська група «Народна самооборона» вимагає:

1. відставки Віктора Балоги з посади голови Секретаріату Президента як головної діючої особи в саботажі діяльності уряду та фактичного організатора кампанії політичних репресій;

2. сприяти відставці Генерального прокурора України за бездіяльність у розслідуванні особливо резонансних справ по розкраданню державного майна на мільярди гривень та за виконання брудних замовних політично мотивованих справ.

«Народна самооборона» не робитиме вигляд, що в державі не наростають негативні політичні тенденції і наполягатиме на розгляді своїх вимог у найкоротший термін заради засадничих демократичних принципів розвитку країни.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.