Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Медвєдєв запропонував тупо розчленувати Грузію

Імперія «Совок» 7132 перегляди

Опубліковано - 12.08.2008 18:39 | Всі новини | Версія для друку

Президент Медвєдєв запропонував тупо розчленувати Грузію
Президент Медвєдєв запропонував тупо розчленувати Грузію
Осетини і абхази повинні самі відповісти на питання, чи хочуть вони жити у складі Грузії.

Таку думку висловив сьогодні в Москві Президент РФ Дмитро Медвєдєв на спільній з президентом Франції Ніколя Саркозі прес-конференції. За словами Медвєдєва, відповідь потрібно дати з урахуванням історії і зважаючи на недавні події.

Як відзначив Президент РФ, суверенітет - це верховенство центральної влади. Росія, безумовно, визнає суверенітет Грузії і незалежність грузинської влади від інших властей, але це не означає, що Грузія може робити "все, що їй заманеться", сказав Медвєдєв. "Навіть суверенна держава повинна відповідати за свої дії", - підкреслив російський Президент.

Стосовно територіальної цілісності Грузії, Медвєдєв сказав, що це окреме поняття, яке показує "реальний стан справ".

Питання територіальної цілісності дуже серйозне і не може вирішуватися ні на мітингах, ні в парламенті, ні лідерами регіонів, підкреслив президент РФ. Він відзначив, що "це бажання людей жити разом". У зв’язку з цим осетини самі повинні вирішити, чи хочуть вони жити з Грузією, дати на це питання "недвозначну відповідь", вважає Медвєдєв. За його словами, на поставлене питання не повинні відповідати ні Росія, ні інші держави - він повинен вирішуватися на основі міжнародного права.

Від “Аратти”: ми пропонуємо російському Президенту продемострувати усьому світові практичний приклад, що його слова не ситуативне словоблуддя, а твердий принцип глави великої держави. На прикладі Чечні.

Для цього: вивести із території бунтівного суб’єкту РФ російські війська та головорізів-карателів із місцевої мафії; ввести на чеченську територію миротворчі сили ООН; провести референдум чеченського народу про самовизначення, але перед тим публічно вибачитися перед чеченцями за геноцид, який вчиняла кремлівська кліка на чолі із Путіним, віддавши останнього у руки Міжнародного трибуналу.

Тільки в цьому випадку можливо буде сприймати слова Президента Росії, як реальну пропозицію із врегулювання військового конфлікту із Грузією.

Бо все інше - від лукавого.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.