Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Голова ВАСУ розповів про цікаві речі

Правосуддя 7749 переглядів

Опубліковано - 7.11.2008 14:08 | Всі новини | Версія для друку

Голова ВАСУ розповів про цікаві речі
Голова ВАСУ розповів про цікаві речі
Прийняття до розгляду суддею окружного адміністративного суду Києва Володимиром Келебердою позову БЮТ щодо законності указу Президента України про розпуск парламенту є зловживанням правом судити.

Про це сьогодні на конференції суддів адміністративних судів заявив голова Вищого адміністративного суду України Олександр Пасенюк

"У цьому випадку ми маємо відверте протиправне втручання у конституційні повноваження Президента України, питання щодо яких повинен вирішувати Конституційний суд. Відверто неправосудні рішення, умисні зловживання суддями своїми повноваженнями – це посягання на законність, права людини, правопорядок, а в деяких випадках і національну безпеку України", - сказав Пасенюк.

Він наголосив, що акти глави держави знаходяться поза юрисдикцією загальних судів.

Від “Аратти”: ми вельми здивовані відкриттям шановного судді, в якому йому, очевидно, допомогли колеги із Банкової.

І у нас, принагідно одразу ж виникло запитання до високошановних фахівців із забезпечення нашого із вами права: а як бути, в такому разі із поновленням пана Піскуна на посаді Генпрокурора? Адже, нагадаємо шановним правникам, Піскун оскарджував Укази Президента саме у суді загальної юрисдикції, а не у КС.

Отже, за логікою пана Пасенюка, суд загальної юрисдикції ухвалив завідомо неправосудне рішення, а Президент, на цій підставі - скасував свій Указ про звільнення Святослава Піскуна із посади Генпрокурора.

Таким чином, після незаконного Указу про поновлення на посаді, Піскун: незаконно обіймав посаду Генпрокурора, отримуючи за це матеріальну винагороду; ухвалював незаконні рішення тощо. Врешті, у підсумку зазначених дій, групою осіб, у складі спецназу МВС на чолі із міністром та народними депутатами, було захоплено приміщення ГПУ...

Із нетерпінням чекатимемо кваліфікованої відповіді пана Пасенюка. І генерального прокурора Медведька, зрозуміло, оскільки за даним фактом нібито розслідується кримінальна справа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.