Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Буковині рухнув новий міст, зведений після повені

Надзвичайна подія Регіон: Чернівецька область 9598 переглядів

Опубліковано - 31.03.2009 21:29 | Всі новини | Версія для друку

На Буковині рухнув новий міст, зведений після повені
На Буковині рухнув новий міст, зведений після повені
Новий міст у селі Розтоки Путильського району, який збудували після липневої повені, обвалився 30 березня пізно увечері. Понад 30 метрів мосту впали у річку Черемош. Про подію журналісти дізналися із коментарів на місцевих сайтах мешканців Путильщини, які знову змушені користуватися об’їзною дорогою через сусідню Івано-Франківську область.

Лише 31 березня увечері про НП повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг Чернівецької області.

Новий міст через Черемош у селі Розтоки зводило ЗАТ «Трансмост». Його вантажопідйомність 30 тонн. Міст прогнувся, коли по ньому представники «Трансмосту» намагалися протягнути бурильну установку вагою до 100 тонн. Погодження на транспортування мостом цього важкого обладнання представники «Трансмосту» не мали.

Під масою, що у три рази перевищує допустимі норми, прогонова будова мосту просіла. Транспортна машина сіла разом із прогоновою будовою мосту у річку. Вже до 5-ої ранку власники надважкої техніки прибрали її з місця події. Обійшлося без жертв.

Наразі працівники ЗАТ «Трансмост» розбирають пошкоджену прогонову будову. Ремонтувати пошкоджений міст будуть винуватці інциденту за власний рахунок.

У Службі автомобільних доріг області запевняють, що вже впродовж двох діб міст буде відновлений без зміни його технічних характеристик. Тим часом водії можуть скористатись додатковим проїздом, що існує поруч із тимчасовим мостом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.