Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович завершив візит в Росію і відбув до Криму

Політика 7991 перегляд

Опубліковано - 16.08.2006 23:39 | Всі новини | Версія для друку

Віктор Янукович провів зустрічі зі своїм російським колегою Михайлом Фрадковим
Віктор Янукович провів зустрічі зі своїм російським колегою Михайлом Фрадковим
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович завершив візит в Російську Федерацію і відбув до Криму. Наприкінці візиту він поспілкувався наодинці з Путіним.

Під час дводенного візиту український прем’єр провів зустрічі зі своїм російським колегою Михайлом Фрадковим, президентом Узбекистану Ісламом Каримовим і взяв участь у ряді заходів неформального саміту президентів країн Євразійської економічної співдружності.

Янукович нібито домовився про ціну на газ із Росією

Урядові делегації України і Росії визначили цінові параметри на газ до кінця нинішнього року, а також на 2007 рік, заявив український прем'єр Віктор Янукович після переговорів з російським колегою Михайлом Фрадковим в Сочі.

"Визначені цінові параметри до кінця 2006 року і на 2007 рік, вони узгоджені. Ціни будуть ринковими, але механізм формування цін буде прозорим, і вони відповідатимуть рівню економічних відносин між Україною і Росією", - сказав Янукович на сумісній з Фрадковим зустрічі з журналістами в середу в Сочі за підсумками переговорів, що відбулися.

Янукович не назвав ціну газу, відзначивши, що сторони повідомлять про це пізніше.

При цьому Янукович не прогнозує різких стрибків ціни в 2007 році, не дивлячись на те, що остаточно це питання вирішуватиметься лише в листопаді або грудні. "Ми зараз не знаємо, як складуться ціни на світовому ринку і до грудня, можливо, в листопаді, уявлятимемо, як складуться ціни на 2007 рік (на газ для України)", - сказав Янукович.

За його словами, зараз звучать вислови про можливі ціни на газ наступного року 150-230 доларів за тисячу кубометрів. "Ми вважаємо, що ніяких різких стрибків цін на газ не буде, - підкреслив прем'єр. - В ході переговорів я не відчув, щоб наші партнери нагнітали ситуацію".

Він також вважає, що ціна на російський газ до кінця нинішнього року не підніметься вище 95 доларів за тисячу кубометрів. У відповідь на питання про можливість зниження ціни газу в нинішньому році Янукович сказав: "Все може бути".

Крім того, за словами прем'єра України, досягнута домовленість про заповнення українських сховищ. Кожну добу закачуватиметься 130 млн кубометрів газу.

Тет-а-тет з Путіним

Віктор Янукович під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним обговорив підсумки міжурядових україно-російських переговорів.

"Зустріч відбулася у форматі "тет-а-тет" і тривала близько години", - повідомив Янукович на прес-конференції у середу, 16 серпня, у Сімферополі.

Прем’єр-міністр відзначив, що зустрічався з російським президентом і в більш широкому форматі - у рамках загальної зустрічі учасників самміту ЄврАзЕС.

Янукович підкреслив, що в ході зустрічі сторони торкнулися найбільш гострих питань з тих, котрі піднімалися на міжурядових переговорах у середу в Сочі.

"Прем’єр-міністр Росії Михайло Фрадков доповів Володимиру Путіну про підсумки засідання, які обговорювалися питання, і які, на наш погляд, залишилися питання, які можливо привернуть увагу президента Росії", - повідомив керівник уряду.

Сьогодні увечері український прем’єр планував зустрітися в Криму з Президентом України Віктором Ющенком.

За матеріалами інтернет-видань
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.