Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нова українська торгова марка

Свій до свого по своє 20512 переглядів

Опубліковано - 25.06.2009 03:25 | Всі новини | Версія для друку

Нова українська торгова марка
Нова українська торгова марка
Нещодавно в Україні було створено нову торгову марку - «Українське ведмежа», що реалізується у спеціалізованому магазині «Київський ведмедик».

Асортимент її товарів включає в себе декілька тематичних колекцій. Зокрема, «Українську колекцію», в одязі ведмежат якої використано етнографічні мотиви та елементи національної символіки; «Київську колекцію», що складається із образів, які представляють різні райони столиці та інші.

Образи розробляються українськими дизайнерами, ведмежата масового виробництва виготовляються на найкращих українських фабриках, одяг для них шиється українськими майстринями. Також значна кількість ведмедиків повністю створюються вручну. Тож, цю продукцію по праву можна назвати цілком українського виробництва, що й засвідчує ярличок "Українське ведмежа. Виготовлено в Україні", який мають всі товари ТМ.

Вироби ТМ «Українське ведмежа» розраховані на найширше коло споживачів, адже ведмедики-іграшки є добре відомими та улюбленими в усьому світі. Національне забарвлення образів сприяє вихованню патріотичних почуттів українців, зокрема наймолодшого віку. До того ж ці ведмежата цілком гідні представляти нашу державу за її межами і можуть бути прекрасним сувеніром з України.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Свій до свого по своє»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.