Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В автокатастрофі загинуло одразу десятеро чоловік

Надзвичайна подія Регіон: Київська область 11160 переглядів

Опубліковано - 23.08.2006 21:10 | Всі новини | Версія для друку

В автокатастрофі загинуло одразу десятеро чоловік
В автокатастрофі загинуло одразу десятеро чоловік
10 людей загинули та 5 – важко травмовані внаслідок ігнорування виставленого знаку аварійної зупинки.

О 04:50 23-го серпня 2006 року до оперативно-диспетчерської служби ГУ МНС у Київській області надійшло повідомлення про ДТП, що сталася на 32-ому кілометрі траси Житомир-Київ, поблизу села Гурівщіна Києво-Святошинського району, повідомив Орест Туркевич, начальник ГУ МНС у Київській області.

Виїздом на місце події було встановлено, що водій автомобіля КАМАЗ з причепом, який перевозив яблука з Рівенської області, не помітив знак аварійної зупинки і скоїв зіткнення з вантажним автомобілем ЗІЛ-131 з причепом, що стояв на узбіччі проїжджої частини.

Приблизно через 40 хвилин з причепом автомобіля КАМАЗ зіткнувся мікроавтобус „Мерседес-Бенц”, який слідував за маршрутом Чернівці-Київ. Водій маршрутки також проігнорував виставлений на дорозі знак аварійної зупинки.

У мікроавтобусі знаходилися два водії та 13 пасажирів, десятеро з яких загинули внаслідок зіткнення. Водії та три пасажири доставлені до Центральної районної лікарні міста Боярка. На місці події був створений оперативний штаб для ліквідації наслідків ДТП. Рух у напрямку Києва був відновлений о 10:30. Ведеться слідство.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.