Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Здійснено напад на члена Центральної виборчої комісії (оновлено)

Кримінал 8389 переглядів

Опубліковано - 28.08.2006 18:26 | Всі новини | Версія для друку

Здійснено напад на члена Центральної виборчої комісії (оновлено)
Здійснено напад на члена Центральної виборчої комісії (оновлено)
23 серпня 2006 року здійснено напад на члена Центральної виборчої комісії Ігоря Качура.

В результаті злочину І. Качур отримав черепно-мозкову травму, струс мозку. Нині він знаходиться на стаціонарному лікуванні, повідомляє сайт ЦВК.

Ігор Качур звернувся до правоохоронних органів із заявою про погрозу вбивства та надання йому особистої охорони.

У той же час у коментарі УНІАН Качур заявив, що під час нападу на нього двох чоловіків, він змушений був використовувати особисту зброю, повідомляє "Українська правда".

"Напад відбувся у дворі заміського будинку моїх батьків (під містом Васильковом Київської області). В двір увійшли двоє чоловіків у неадекватному стані – чи то під дією наркотиків, чи то алкоголю, і стали погрожувати мені і моїй родині убивством", - розповідає Качур.

"Вони були в агресивному стані, і коли зав'язалася бійка, я дістав свій пістолет і почав відстрілюватися", - додав він. За його словами, один із нападників представився офіцером КДБ.

Член ЦВК уточнив, що стріляв на ураження в область корпусу одного з нападників: "Я знаю, що куля потрапила в нападника, але подробиць не знаю".

Качур додав, що має три одиниці вогнепальної зброї, що зареєстровані у встановленому порядку. Пістолет, з якого він робив постріли під час нападу, переданий у правоохоронні органи для проведення експертизи.

Разом з тим, Качур не став висувати можливі версії нападу: "Я не виключаю, що моя позиція в ЦВК когось не влаштовує, але це не моя проблема".

"Правоохоронні органи повинні розібратися. Міліція затримала нападників. Я направив заяву прокурору міста Василькова й у правоохоронні органи", – пояснив він.

Член ЦВК також повідомив, що особистість одного з нападників встановлена. "Він ніде не працює, перебуває в конфлікті з моєю родиною, оскільки підозрюється в пограбуванні будинку моєї родини", – сказав Качур.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.