Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко зробив чергове “ай-я-яй” двом міліціонерам, які побили і обікрали затриманого

Скандал Регіон: Житомирська область 7604 перегляди

Опубліковано - 4.09.2009 09:49 | Всі новини | Версія для друку

Луценко лише звільнив двох міліціонерів, які побили і обікрали затриманого
Луценко лише звільнив двох міліціонерів, які побили і обікрали затриманого
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко звільнив двох співробітників патрульно-постової служби, які в липні цього року побили затриманого.

Як повідомили у Народній самообороні, ввечері 31 липня прапорщик і сержант патрульно-постової служби на автовокзалі у Житомирі затримали чоловіка в стані алкогольного сп`яніння, відвели його в кімнату міліції, побили й забрали гроші – 1 тис. грн.

Після цього міліціонери направили затриманого в Житомирський центр детоксикаційної допомоги, звідки його було відправлено до Житомирської міської лікарні. У лікарні чоловіку зробили операцію, а пізніше було встановлено, що він отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Двоє співробітників ППС, щоб уникнути відповідальності, намагалися підкупити побитого 5 тисячами гривень. Проте 27 серпня прокуратура порушила проти міліціонерів кримінальну справу за ст. 365 ч. 3 Кримінального кодексу України.

Під час зустрічі з керівництвом житомирської міліції, на якій також були присутні рядові співробітники ППС, Луценко підняв винних із місця й сказав: "Прошу здати посвідчення працівників міліції. Наказом по МВС вас обох звільнено з органів внутрішніх справ за дискредитацію. Ви вільні".

За словами Луценка, у зв’язку з цим інцидентом 8 осіб керівного складу житомирської міліції також притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

"В результаті такої події житомирська міліція буде ще півроку доводити, що це нормальний боєздатний колектив", - сказав Луценко.

Міністр особливо відзначив, що провина за подібну подію лежить, у першу чергу, на керівництві, тому наступного разу, якщо подібне повториться, міліцейських керівників буде звільнено з органів внутрішніх справ.

"Звільнятиму й далі, поки не зрозуміють, для чого пришли на службу", - заявив Луценко.

Як повідомлялося, 1 вересня Луценко за знущання над чоловіком, підозрюваним у скоєнні крадіжки грошей, покарав 17 співробітників Комінтернівського райвідділу міліції Одеської області.

Від “Аратти”: Невже за побиття платників податків, на які утримується наша "народна міліція", для міліціонерів існує лише один вид покарання - звільнення? А де ж гарантія, що через тиждень ці гобліни не з`являться знову у формі, наприклад, охоронців супермаркету і не продовжать свою антигромадську діяльність далі? Чи у нашій, типу демократичній країні, дія Кримінального кодексу розповсюджується відбірково?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.