Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єханурова звинувачують у махінаціях з газом?

Політика 7540 переглядів

Опубліковано - 1.09.2006 13:38 | Всі новини | Версія для друку

Єханурова звинувачують у махінаціях з газом?
Єханурова звинувачують у махінаціях з газом?
Екс-губернатор Луганщини Олександр Єфремов стверджує, що уряд Юрія Єханурова проводив махінації на газовому ринку країни, що в результаті і призвело до банкрутства “Нафтогазу України”.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Дело" .

"Пару днів назад я розмовляв з Миколою Азаровим. Він мені показав графіки цінової політики по газу. Я був вкрай здивований з приводу того, що робив попередній уряд. На ціні вітчизняного газу, що продавали населенню, діставали прибуток 123%. Коли працював Кабмін Януковича, закладався збиток у 12% для того, щоб "Нафтогаз України" відшкодовував його з інших доходів", - зазначив Єфремов.

"А по промисловій групі прибутковість постачань газу для цієї фірми складала на 1 тис. кубометрів 473 грн. І при цьому компанія має мільярдні збитки. Це документально підтверджено. Потрібно розбиратися. І тепер є кому. Прийшли професіонали", - додав він.

На питання, чи дійсно в Партії регіонів на сьогодні намітився серйозний внутрішній конфлікт по лінії "партія миру" і "партія війни", Єфремов завірив, що ніякого розколу в партії немає.

"Є плюралізм думок. Я беру участь у всіх засіданнях на різних рівнях. Суперечки бувають дуже і дуже гарячі. Кожний доводить свою точку зору. І голосування далеко не завжди одноголосні. Це чудово, це демократично. Нам не потрібен указуючий перст", - зазначив він.

Серед найдискусійніших Єфремов згадав питання підписання Універсалу і відзначив, що регіонали не знімають для себе питання федералізації.

"Федералізація з об'єктивних причин не може бути знята, тому що в країні є різні інтереси і реальні історичні передумови", - зауважив "регіонал".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.