Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Білл Клінтон розповів про п’яні походеньки Бориса Єльцина

Чудасії і дивацтва 10081 перегляд

Опубліковано - 22.09.2009 14:02 | Всі новини | Версія для друку

Білл Клінтон розповів про п’яні походеньки Бориса Єльцина
Білл Клінтон розповів про п’яні походеньки Бориса Єльцина
П’яний Президент Росії Борис Єльцин, під час державного візиту, у спідній білизні ловив таксі біля Білого Дому у Вашингтоні.

Про це розповів колишній президент США Білл Клінтон у книзі The Clinton Tapes: Wrestling History with the President, уривки з якої з'явилися в американських ЗМІ у вівторок, 22 вересня.

За його словами, під час державного візиту до США Єльцина в 1995 році, його, як і всіх високопоставлених гостей, поселили в резиденції напроти Білого дому. Увечері одного дня співробітники охорони виявили Президента Росії на Пенсильванія-авеню в сотні метрів від Білого дому.

Стоячи на дорозі в одній спідній білизні, Єльцин, за словами Клінтона, намагався зловити таксі й поїхати за піцою.

Іншого разу охоронці сприйняли російського Президента за нетверезого грабіжника: він, похитуючись, блукав підвалом гостьового особняку.

The Clinton Tapes: Wrestling History with the President (Плівки Клінтона: Історія боротьби від президента) містить розшифровки записів 70 інтерв'ю Клінтона, які він дав своєму другові, історику Тейлору Бренчу за період з 1993 по 2001 роки.

Також у книзі, яка надійде в продаж 29 вересня, колишній глава Білого дому розповідає про свої стосунки з Монікою Левінські і каже, що жалкує про свою поведінку. Крім того, Клінтон також зазначає, що Джордж Буш-молодший, котрий змінив його на президентській посаді, не підходив на роль глави американської адміністрації.

Борис Єльцин був першим Президентом Росії і обіймав цю посаду з 1991 по 1999 роки.

Як нагадують ЗМІ, він відзначився своїми витівками в стані алкогольного сп'яніння. Так, одного разу Президент був настільки п'яний, що не зміг вийти з літака під час візиту до Ірландії, іншим разом спіткнувся на сцені, а якось, у Нмеччині, намагався диригувати військовим оркестром.

Відповідно до спогадів американських політиків, Єльцин іноді був п'яний під час переговорів, а одного разу пропонував Клінтону зустрітися на підводному човні.

Борис Єльцин помер 23 квітня 2007 року на 77-му році життя в Центральній клінічній лікарні через прогресування серцево-судинної поліорганної недостатності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.