Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єрохіна міг замовити і соратник Януковича

Кримінал 7957 переглядів

Опубліковано - 7.09.2006 16:33 | Всі новини | Версія для друку

Єрохіна міг замовити і соратник Януковича
Єрохіна міг замовити і соратник Януковича
За версією правоохоронних органів, замовником убивства полковника міліції Романа Єрохіна, крім депутата з БЮТ, може бути і депутат з Партії регіонів.

За версією правоохоронних органів, замовником убивства полковника міліції Романа Єрохіна, крім депутата з БЮТ, може бути і депутат з Партії регіонів.

Про це в четвер пише газета Сегодня.

Як зазначає видання, представник однієї з названих політичних сил і замовив Єрохіна посереднику, яким міг бути офіцер ГУБОЗ Сергій Б.

Газета також відзначає, що, за версією слідства, могло замовлятися не убивство, а можливо, викрадення з метою знайти компромат проти Єрохіна.

Посередник у свою чергу домовляється з організатором, у чому, за версією слідства, підозрюється екс-убозовець Вадим К., який разом із посередником Сергієм Б. перейшов у київську обласну міліцію з донецького регіону.

Організатор вийшов на офіцера податкової міліції Андрія П., який залучив до справи, а саме стеження і викрадення Єрохіна, свого товариша Олександра та громадянина Х.

У той же час, сам Андрій П., затриманий правоохоронними органами, зізнався, що не знав, ким є Єрохін. Він мав привезти полковника "для розмови".

Андрій повідомив, що стрілянина сталася несподівано. За його словами, співучасники брали зброю лише для самооборони і щоб при передачі Єрохіна їх, як небажаних свідків, не застрелили.

Стрілянина ж відбулася, коли Єрохін, перебуваючи у машині, спробував з неї вискочити. У нього вистрілили три рази. Однак він ще намагався чинити опір. Тоді на нього надягли наручники.



До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.