Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У ДТП у Вінницькій області загинули 10 людей. Розслідування пригоди - під контролем Президента

Надзвичайна подія Регіон: Вінницька область 15805 переглядів

Опубліковано - 6.12.2009 19:13 | Всі новини | Версія для друку

У ДТП у Вінницькій області загинули 10 людей. Розслідування пригоди - під контролем Президента
У ДТП у Вінницькій області загинули 10 людей. Розслідування пригоди - під контролем Президента
10 людей загинули і 2 госпіталізовані 5 грудня в результаті дорожньо-транспортної пригоди у Вінницькій області. Мікроавтобус, який перевозив 11 пасажирів, зіткнувся з причепом вантажівки, який від’єднався від неї і виїхав на смугу зустрічного руху.

У суботу, 5 грудня о 21.30 на автодорозі Стрий – Тернопіль - Кіровоград – Знам’янка в с. Райгород (Вінницька область) під час руху вантажного автомобіля МАН-19.403 з невстановлених обставин сталося від’єднання причепу. Після від’єднання причеп виїхав на смугу зустрічного руху та зіштовхнувся з вантажно-пасажирським автобусом Фольксваген-Транспортер, водій якого здійснював перевезення 11 пасажирів.

Внаслідок ДТП 10 осіб - водій та дев’ять пасажирів автобусу – загинули, ще двоє пасажирів автобусу травмовано, - офіційно повідомляє комісія Міністерства транспорту та зв’язку, яка розслідує цю транспортну пригоду.

За даними міністерства, вантажний автомобіль МАН-19.403 належить ПП «Савчук Р.В.» (Чернівецька область), має ліцензію та ліцензійну картку. Вантажно-пасажирський автобус Фольксваген-Транспортер належить приватній особі, неліцензований.
Все, що лишилося від мікроавтобуса. Фото - СЄГОДНЯ
Все, що лишилося від мікроавтобуса. Фото - СЄГОДНЯ
Ющенко взяв розслідування ДТП у Вінницькій області під власний контроль

Президент Віктор Ющенко доручив генеральному прокурору Олександру Медведьку, міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку та начальнику ДАІ України Сергію Коломійцю належним чином розслідувати причини дорожньо-транспортної пригоди, яка забрала життя десяти людей.

Про це повідомила прес-служба Президента з посиланням на заступника глави Секретаріату Президента - Уповноваженого Президента з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Петра Шатковського.

"Глава держави дав оперативне завдання генеральному прокурору України, міністру внутрішніх справ України та начальнику ДАІ України найпильнішим чином розібратися в цій дорожньо-транспортній пригоді, встановити причини та умови, що спричинили тяжкі наслідки", - сказав він.

Президент також доручив голові МВС та начальнику Департаменту МВС вжити всіх необхідних заходів для запобігання можливих подібних трагедій на дорогах країни.

Ющенко також звернувся до голів Вінницької та Чернівецької ОДА з дорученням надати всебічну матеріальну, моральну і фізичну допомогу постраждалим та їх родинам.

"Надзвичайна подія, про яку йде мова, взята Президентом України на особливий контроль і від названих осіб очікується повна доповідь в найкоротші терміни", - зазначив Шатковський.

За його інформацією, Президент висловив свої співчуття сім'ям, чиї рідні та близькі загинули у цій автокатастрофі.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.