Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Львів’яни від сьогодні забуватимуть про проблему століття

Добробут Регіон: Львівська область 6683 перегляди

Опубліковано - 30.12.2009 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Львів’яни від сьогодні забуватимуть про проблему століття
Львів’яни від сьогодні забуватимуть про проблему століття
У Львові запущено систему цілодобового водопостачання, яка не працювала з 1901 року.

29 грудня міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження із забезпечення львів’ян цілодобовим водопостачанням, а прем’єр-міністр Юлія Тимошенко дала вказівку головному енергетикові «Львівводоканалу» розпочати подачу води.

«Напередодні Нового року ми мали нагоду запустити цілодобове забезпечення Львова холодною і гарячою водою. Це не просто історична подія, це знакова подія для більшості родин міста Львова, адже розбудова львівських водогонів розпочалась ще 9 березня 1901 року. «, - зазначила Тимошенко.

Як підкреслила Тимошенко на брифінгу, проблеми з водою у Львові були з 1901 року. Вона повідомила, що на поліпшення водопостачання міста витрачено 191 млн грн. а на водопостачання 14 населених пунктів, з яких Львів бере воду ще 24 млн. грн.

Водночас, як повідомляється, незважаючи на те, що водопостачання запустили, впроваджуватимуть його у районах Львова поетапно.

Відтак Сихівський район цілодобово отримає холодну воду з 30 грудня, а з 5 січня гарячу воду. Шевченківський район з 30 на 31 січня отримає і холодну, і гарячу воду. Франківський район отримає з 30 грудня холодну воду, а з 5 січня гарячу. Залізничний район отримає з 31 грудня холодну та гарячу воду. У Галицькому та Личаківському районах цілодобове водопостачання буде з 31 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.