Антиукраїнська влада Януковича проти української молоді, української музики та української культури

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.06.2010 13:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10605

30 червня о 13.00 в конферанс-залі Української Інформаційної Служби за адресою м. Київ, вул. Ярославин вал 9, відбудеться прес – конференція на тему: «Антиукраїнська влада Януковича проти української молоді, української музики та української культури».

Під час прес – конференції її учасники доведуть присутнім журналістам своє бачення антиукраїнських процесів в сучасній Україні.

Зокрема організатори Фестивалю Традиції Духу «Русь» та техно-фестивалю «Техно проти наркотиків» розкажуть про дії працівників СБУ та МВС направлені на незаконну заборону та фізичне недопущення цих культурних заходів за особистою вказівкою Президента України Віктора Януковича. Буде підняте питання про перешкоджання працівниками СБУ та МВС журналістам у виконанні їхніх службових обов’язків по висвітленню підготовки до проведення ФТД «Русь» та технофестивалю «Техно без наркотиків». Українські виконавці та музиканти розкажуть про антиукраїнський наступ влади на українську музику та культуру і як результат перетворення української молоді в покірну космополітичну масу.

На прес – конференції її учасники продемонструють журналістам документальні докази незаконних дій СБУ та МВС по забороні ФТД «Русь» і технофестивалю «Техно проти наркотиків».

Учасники прес – конференції:

Олег Однороженко – заступник голови Соціал Nаціоналістичної Асамблеї – Організації «Патріот України» офіційного організатора Фестивалю Традиції Духу «Русь»;

Ігор Мосійчук – член виконкому Соціал Nаціоналістичної Асамблеї, головний редактор газети «Вечірній Васильків»;

Тарас Силенко – дійсний член Всеукраїнської спілки кобзарів;

Арсеній Білодуб – лідер гурту «Сокира Перуна»;
Співорганізатор техно-фестивалю «Техно проти наркотиків» – Dj Dimm;

Адвокат, представляє інтереси організаторів Фестивалю Традиції Духу «Русь» і технофестивалю «Техно проти наркотиків».

* * *

30 червня о 17 годині за адресою м. Київ. вул. Володимирська 15 відбудеться пікетування УМВС в Київській області з протестом проти свавілля міліції та СБУ по забороні Фестивалю Традиції Духу «Русь» та технофестивалю «Техно проти наркотиків».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.