В Одесі сьогодні таки відбувся справжній день маргінала

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 21.05.2011 22:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14081

Жодна з організацій, які подавали заявки на проведення в суботу масових акцій в центрі Одеси, не провела їх.

Про це повідомив керівник центру зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області Віктор Мірошниченко.

За його словами, правопорушень та порушень рішень суду про заборону проведення масових заходів співробітники міліції не зафіксували.

"Зібралися тільки співробітники міліції і журналісти, а ініціатори не прийшли", - підкреслив Мірошниченко.

На площі, де мали початися масові акції ВО "Свобода", партії "Родіна", громадського об'єднання "Дозор" та низки інших організацій, перебували представники одеської Прогресивної соціалістичної партії України, партії "Родіна" та ГО "Дозор".

Проте чисельність представників кожної з організацій не перевищувала 10 осіб, і вони не здійснювали спроб провести заявлені акції. Представників ВО "Свобода" не було.

Між тим, проросійськи маргінали таки "розважилися": у вузькому колі пошматували "домашню заготовку" - прапор ОУН-УПА і почуттям гордості за самих себе мирно розійшлися.

Як відомо, у четвер Одеський окружний адмінсуд заборонив проведення маршів у центрі Одеси 21 травня всім організаціям, що подали заявки.

Раніше ВО "Свобода", а слідом за нею партія "Родіна", Одеський обком Компартії, Одеська обласна організація "Союзу офіцерів СРСР", Одеська обласна організація ПСПУ і низка інших організацій подали заявки на проведення маршів у центрі Одеси 21 травня.

Однак у п'ятницю ВО "Свобода" заявила про своє рішення скасувати марш.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.