ЄВРО-2012. Столичну фан-зону розширять

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 18.06.2012 15:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17710

Офіційна фан-зона Києва стане ще більшою – її територію подовжать аж до Бессарабської площі.

Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

За його словами, збільшення київської фан-зони викликане її неймовірною популярністю як серед киян, гостей з усієї країни, так і серед іноземців, яких все більше прибуває до столиці.

"У день першого матчу Україна – Швеція фан-зону відвідало понад 100 тисяч вболівальників, а під час трансляції гри між збірними України та Франції на Хрещатику було зафіксовано понад 140 тисяч відвідувачів. Це перевершило всі очікування і міста, і навіть УЄФА. І саме цей факт говорить про те, що наша фан-зона цікава і комфортна для відвідувачів, її робота правильно організована", – зазначив Попов.

Він додав, що за 10 днів євротурніру не зафіксовано жодного серйозного інциденту, який би порушував безпеку відвідувачів.

У КМДА зауважили, що у фан-зоні працюють 320 київських волонтерів, які володіють іноземними мовами і готові у будь-який момент допомогти вболівальнику та надати необхідну інформацію. Також спеціально для відвідувачів змінено режим її роботи і тепер вона працює довше, ніж це передбачалося спочатку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.