ЄВРО-2012. За час групового турніру польська поліція затримала бульше 500 фанів

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 19.06.2012 13:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17713

За час проведення групового етапу Євро-2012, польська поліція затримала 515 осіб, з них 153 іноземних вболівальники

Про це повідомив прес-конференції міністр внутрішніх справ Польщі Яцек Чіхоцький.

За його словами, це «відносно небагато», враховуючи, що це тільки затримані, а не засуджені. «Серед іноземців найбільше росіян, велика група яких була затримана 16 червня, а також хорвати та ірландці», - зазначив міністр.

Глава відомства підтвердив, що минулої неділі на польсько-білоруському кордоні були затримані двоє росіян, які підозрюються в участі у інциденті з побиттям стюарда на стадіоні у Вроцлаві 8 червня. «Один із них був визнаний свідком, а другий добровільно визнав свою провину і почув вирок у вигляді позбавлення волі на термін одного року з відстрочкою виконання на 4 роки, а також ануляцію візи. Обидва росіянина того ж дня залишили територію Польщі», - сказав Чіхоцький.

Як повідомлялялося раніше, з 27 російських фанатів, затриманих 12 червня в ході заворушень навколо матчу Польща - Росія, під вартою залишилися семеро, двом із них уже винесено вироки.

Також польська поліція вирахувала і затримала росіянина, який кинув фаєр на початку матчу третього туру групового етапу чемпіонату Європи між збірними Хорватії та Іспанії в Гданську.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.