Янукович збирається недовступити у Митний союз?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 14.12.2012 18:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19282

18 грудня під час візиту до Москви Президент Віктор Янукович підпише меморандум про приєднання до частини Митного союзу.

Про це повідомляють джерела, "близькі до Валерія Хорошковського", пише журналіст Святослав Цеголко у своєму Facebook.

"Кінець української державності. Джерела, близькі до Хорошковського, повідомляють, що 18 грудня під час візиту до Москви Президент підпише меморандум про приєднання до частини Митного союзу з Росією. Євроінтеграція відміняється. Так вирішив Янукович", - написав він.

"Невже нас це влаштовує?", - запитує Цеголко.

Раніше джерела повідомляли, що 17-18 грудня Президент Віктор Янукович планує відвідати Москву і може погодитися там на зближення України з Митним союзом Росії, Білорусі та Казахстану.

Після цього Янукович заявив: "У даний час ми гармонізуємо наше законодавство, норми та правила у відповідності з Митним союзом. Це довгий шлях, але якщо ми не зробимо це, то наші виробники зіткнуться з дискримінацією і втратять ринок".

До того керівництво Росії схиляло Україну до вступу у Митний союз, однак представники влади України запевняли, що про вступ до цього об’єднання поки не йдеться, бо треба подивитися, як воно функціонуватиме і які переваги надаватиме.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.