Завтра у столиці прогнозують хуртовину

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 21.03.2013 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20160

У столиці з 22 по 23 березня очікується істотне погіршення погодних умов.

Як повідомили у столичному управлінні ДАІ, водіям радять утриматися від поїздок.

За інформацією Укргідрометцентру, з 22 по 23 березня очікується суттєве погіршення погодних умов. У зв’язку з переміщенням активного циклону вдень 22 березня і протягом 23 березня очікуються складні погодні умови: сильні снігопади і хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с. На дорогах – ожеледиця.

У ДАІ через значне погіршення погодних умов рекомендують водіям, за можливості, взагалі утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом.

Водіїв закликають обов’язково враховувати погодні та дорожні умови – неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, уникати ризикованих маневрувань, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечного інтервалу і дистанції руху, а також – в умовах снігопаду рухатися з увімкненим ближнім світлом фар, а під час зупинки вмикати аварійну світлову сигналізацію.

Як повідомлялося раніше, з 22 по 25 березня на всій території України спостерігатиметься значне погіршення погодних умов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.