Попри запевнення керівництва, ДАІ не пропускає машини забезпечення до Євромайдану

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 4.01.2014 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22592

Не зважаючи на обіцянки київської Державтоінспекції, працівники ДАІ продовжують перешкоджати транспорту Майдану заїжджати в центральну частину Києва.

Про це під час брифінгу в Штабі національного спротиву заявив один з комендантів Майдану, народний депутат з фракції УДАР Сергій Аверченко.

“Проблеми як були так і лишилися. Міліція блокує машини, які підвозять дрова, харчі, вивозять сміття. Вчора в. о. начальника міського ДАІ пообіцяв, що нашим машинам не перешкоджатимуть, але перешкоджання продовжується. І тому ми будемо продовжувати акції біля Державтоінспекції більш радикальними способами, тому що так працювати неможливо: ми лише тим і займаємося, що воюємо з даішниками”, - додав Аверченко.

Як відомо, ДАІ почала викликати на співбесіди людей, які 29 грудня їздили у Межигір’я до резиденції Президента Віктора Януковича.

Крім того, 2 січня, коменданти Будинку профспілок на брифінгу поскаржилися на те, що міліція не пропускає до Майдану авто, які забезпечують життєдіяльність наметового містечка.

В зв’язку з цим у п’ятницю активісти Євромайдану пікетували будівлю київського управління ДАІ по вул. Богдана Хмельницького, вимагаючи зустрічі з його керівником.

Згодом у Державтоінспекції пообіцяли не перешкоджати в’їзду транспорту на Майдан Незалежності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.