Ігор Коломойський заплатив перші 10 тисяч доларів за пійманого «зеленого чоловічка»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.04.2014 02:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23209

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський виплатив першу винагороду за впійманого диверсанта.

Про це на сторінці у соцмережі «ВКонтакте» повідомив офіційний представник Ігоря Коломойського, який веде блог політика і мільярдера.

«Перший переказ 10 000$ (у гривнях за курсом) вже відбувся. Унаслідок конфіденційності інформацію отримаєте від представників правоохоронних органів. Прохання ловити диверсантів, а не «москалів», тобто, не всіх підряд росіян», - повідомив Коломойський.

За його словами, диверсанта передали правоохоронним органам.

Коломойський додав, що за даними спецслужб, в Україні діють понад тисячу диверсантів з Росії. Тож «заробіток буде непоганий...», - заохотив мільярдер, попутно запропонувавши Путіну заплатити $10 000 000 за «гуртовий вивід» цих чоловічків.

Коломойський також віджартувався: «Багато хто запитує: “Скільки Коломойський дасть за Януковича грошей”. Відповідаємо - щас йде скупка індиків, з приводу поросятини, звертайтеся на м’ясокомбінат».

Нагадаємо, у Дніпропетровській області запровадили «тарифи» за зданого «зеленого чоловічка» - S10 000, а також за зброю - S2 000 за гранатомет, S1 500 за кулемет, S1 000 за автомат і за звільнені адмінбудівлі S200 000. І запропонували мешканцям Донецької та Луганської областей передавати диверсантів за винагороду до Дніпропетровської області.

Також Ігор Коломойський готовий перерахувати 500 000 гривень військовій частині у Маріуполі, яка відбила атаку сепаратистів.

А тим часом в мережі Інтернет набуває популярності ролик у рекламному стилі "Гроші за сепаратиста".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.