Новопризначений глава Донецької ОДА гоговий вести переговори з так званою «ДНР»

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 11.10.2014 19:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24082

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко висловив готовність до переговорів із представниками так званої «Донецької народної республіки», оскільки існує багато складних питань про зону відповідальності обох сторін.

Про це він сказав сьогодні в Святогірську на своїй першій на посаді голови ОДА прес-конференції.

«Я вестиму з ними (з «ДНР» - УНІАН) переговори. Якщо ці переговори будуть конструктивними, я готовий до переговорів. Дуже багато питань сьогодні після першої наради. Є ті питання, в яких складно розділити зону відповідальності представників «ДНР» і нашу», - зазначив Кіхтенко.

Він пояснив, що «питання там абсолютно різні, такі, що стосуються освіти, медицини, охорони здоров’я, соціального захисту».

«Тобто, ми ж не можемо кинути, залишити своїх людей там і забути, що ми відповідаємо за їхній соціальний захист. Тому ми ставитимемо ці питання обопільно», - підкреслив Кіхтенко й додав: «А як це буде – життя покаже».

Як повідомлялося раніше, Президент Петро Порошенко своїм указом звільнив Сергія Таруту з посади глави Донецької ОДА і призначив на цю посаду Олександра Кіхтенка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.