Тактика Путіна. Російські бойовики обстріляли ракетами житловий масив Маріуполя

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.01.2015 22:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24520

Сьогодні російські бойовики двічі за день обстріляли з установок залпового вогню м. Маріуполь.

Під час обстрілу Маріуполя три установки "Град" випустили в напрямку міста повні бойові комплекти - 120 бойових снарядів.

Про це повідомили у міськраді Маріуполя.

За даними штабу сектора "М", територія жилмасиву "Східний" Маріуполя була обстріляна бойовиками так званої "ДНР" з боку населених пунктів Саханка / Заїченко.

"За даними розвідки, три установки "Град" випустили в напрямку житлових кварталів міста по повному боєкомплекту. Терористи свідомо знали, що в напрямку обстрілу знаходяться житлові будинки і дислокується велика кількість мирного населення", - зазначили у мерії.

Як уточнили у прес-центрі сектору "М", один з боєкомплектів Граду був випущений саме по місту, два інших - по блокпостах на його околицях.

Внаслідок обстрілу блокпостів один військовий загинув, один дістав поранення, у місті 15 людей загинули, щонайменше 46 - поранено.



В результаті обстрілу Маріуполя станом на вечір 24 січня загинули 26 людей, ще 102 жителя поранені і доставлені в лікарні.

В облуправлінні МВС України по Донецькій області повідомили прізвища жертв, щоб рідні отримали офіційну інформацію про своїх близьких людях. Списки будуть постійно оновлюватися і коригуватися.

За матеріалами "Української правди"


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.