Диверсанти вчинили напад на тилову базу «Правого сектора»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.04.2015 04:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24837

Диверсійна група терористів вчинила напад на тилову базу 8-ї окремої роти ДУК «Аратта» під Маріуполем.

«Атака відбулася під час того як наші хлопці робили обхід території. Ворог поблизу бази зробив засідку і коли наряд правосекторівців проходив повз них, хлопців закидали гранатами», – розповідає командир «Аратти» Андрій Гергерт, позивний «Червень», повідомляє прес-служба «Правого сектора».

Однак, бійцям вдалося відскочити та уникнути неминучої смерті. Вони відбулися тілесними ушкодженнями середньої важкості, а нападникам, нажаль, вдалося втекти.

«Диверсійна група противника вперше так глибоко заходить в тил «Правого сектора» у секторі «М». «Напад був вчинений не на ворожій території. Це тилова (відпочинкова) база ДУК, яка знаходиться за 40 кілометрів від лінії фронту. До сьогоднішнього дня вона була недоторканою для ворога», – зазначає комбат «Аратти».

Водночас, ситуацію поблизу Широкіно Андрій Гергерт називає критичною. З його слів, там постійно ведуться обстріли з мінометів та іншої зброї великих калібрів, яка заборонена до використання Мінськими угодами. Окрім того, зазначив Андрій Гергерт, там відбуваються постійні стрілецькі бої на близьких відстанях – зі 100 -150 метрів.

Бійці «Аратти»


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.