ЄС розширив список санкцій проти Росії після скандалу з Siemens

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 26.07.2017 20:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27686

Посли країн Євросоюзу 26 липня у Брюсселі погодилися розширити санкційний список проти Росії після скандалу з газовими турбінами Siemens, завезеними всупереч контрактам до анексованого Криму.

Про це написав у Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода.

«Посли ЄС погодилися додати чотирьох осіб і три компанії до санкційного списку щодо Росії після скандалу з турбінами Siemens», – написав він.

Раніше Німеччина закликала Європейський союз розширити список підсанкційних осіб у Росії через скандал із газовими турбінами німецької компанії Siemens, які Москва, всупереч контрактам, завезла з Росії до окупованого Криму, що забороняють санкції ЄС стосовно окупованого півострова.

Берлін прагне додати ще чотири юридичні і фізичні особи з Росії до переліку тих, чиї активи в ЄС заморожуються і кого не допускають до ЄС. Цей пакет обмежень, що нині містить 150 осіб і 37 компаній, наразі чинний до 15 вересня.

Раніше в уряді Німеччини вже заявляли, що обман Москви, яка, всупереч контрактам, завезла з Росії до Криму турбіни компанії Siemens призведе до подальшого погіршення відносин двох країн.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.