Воєнна розвідка України офіційно заявила, що журналіст Шаройко не шпигун і таким не був

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.11.2017 19:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28074

ГУР МО України виступило з офіційною заявою щодо нібито причетності до ведення розвідувальної діяльності на території Республіки Білорусь.

Ми надаємо текст заяви без змін і коментарів:

Заява служби зв’язків з громадськістю ГУР МО України

20 листопада ц. р. білоруські засоби масової інформації (далі – ЗМІ) розповсюдили заяву офіційного представника Комітету державної безпеки Республіки Білорусь щодо причетності українського журналіста Павла Шаройка до створення агентурної мережі та ведення розвідувальної діяльності на території Республіки Білорусь. Також у вказаній заяві зазначено, що Павло Шаройко зізнався, що є співробітником Головного управління розвідки Міністерства оборони України (далі – ГУР МО України).

Служба зв’язків з громадськістю ГУР МО України уповноважена заявити, що викладена у зазначеній заяві інформація не відповідає дійсності.

Павло Шаройко проходив службу у ГУР МО України на посаді начальника прес-служби. У 2009 році він був звільнений з військової служби за станом здоров’я. Після звільнення П. Шаройко працював за раніше набутою спеціальністю – журналістом українських ЗМІ, у тому числі кореспондентом на території Республіки Білорусь.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.