Мытоженелыкомшиты. Кремль вирішив погратися у санкції

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 1.11.2018 11:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29102

Росія запровадила санкції проти 322 громадян України і 68 українських компаній.

Відповідний указ 1 листопада підписав прем’єр-міністр Росії Дмітрій Медвєдєв. Документ оприлюднений на сайті Россия ввела санкции в отношении 322 граждан Украины и 68 украинских компаний.

Документ «Про заходи щодо застосування економічних заходів у зв’язку з недружніми діями України відносно громадян і юридичних осіб Російської Федерації» оприлюднений на сайті російського уряду.

До санкційного списку потрапили міністри України, в тому числі голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, депутати (зокрема, член «Блоку Петра Порошенка» і голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв) і представники бізнесу.

22 жовтня президент Росії Владімір Путін поставив під цим документом свій підпис. Тоді він доручив уряду підготувати перелік фізичних і юридичних осіб, на яких будуть поширюватися санкції, і визначити, в чому вони полягатимуть.

23 жовтня Дмітрій Медвєдєв заявив, що санкції передбачатимуть блокування активів, заборону на виведення капіталів і поставки низки товарів, а також заборону на ввіз до Росії певних товарів українського походження.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.