На окупованих територіях бракує “гарматного м’яса”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.11.2019 18:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30248

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про подальшу активізацію командуванням російсько-окупаційних військ заходів щодо укомплектування особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК 8-ї армії ЗС РФ.

Про це повідомив під час щоденного зведення щодо ситуації в ООС Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

При цьому непоодинокими є випадки примусового призову місцевих жителів, у т.ч. непридатних до військової служби за станом здоров’я, коли медичне обстеження кандидатів здійснюється за спрощеною процедурою, без урахування висновків лікарських комісій за місцем їх проживання.

Російські кадрові офіцери вкрай негативно ставляться до такого варіанту “поповнення” підрозділів, адже часто його наслідком є збільшення кількості випадків суїциду, а також не бойових втрат, пов’язаних з порушеннями заходів безпеки при поводженні зі зброєю та виконанні господарських робіт.

Водночас російсько-окупаційне командування намагається приховувати такі інциденти, у т.ч. через практику зберігання тривалий час тіл загиблих у цивільних моргах.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.