У 1-му і 2-му АК 8-ї армії РФ триває ротація командних кадрів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.03.2020 22:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30593

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, протягом поточного тижня у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжувалась ротація командного складу кадрових російських офіцерів.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Михайло Шаравара з пресцентру Міноборони України.


У ході прийому-передачі посад новопризначеними командирами підрозділів виявлені чисельні факти незаконної відсутності російських найманців, які протягом ц.р. самовільно залишили місця служби, а за даними обліку нібито перебувають у відрядженнях, на лікуванні та відпустках.

Командування російських окупаційних військ намагається терміново усунути виявлені проблеми некомплекту особового складу, у першу чергу в підрозділах, які виконують завдання на лінії зіткнення. Зокрема, окупаційні адміністрації активізували агітаційну та рекрутингову роботу у тилових районах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях з призову на військову службу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.