ГУР повідомило про втрати російських окупаційних військ на Донбасі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.03.2020 16:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30604

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російсько-окупаційні війська на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях продовжують нести безповоротні та санітарні втрати.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

Так, лише упродовж останніх двох діб двоє окупантів зі складу 2-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ загинули, ще троє бойовиків дістали поранення різних ступенів важкості.

Як інформує наша розвідка, ворог несе втрати, як внаслідок вогню у відповідь з боку підрозділів Об’єднаних сил, так і через низький рівень дисципліни у своїх підрозділах, у тому числі вживання спиртних напоїв та наркотичних речовин (т. зв. «небойові»).

Також вітчизняна розвідка відмічає ефективність вогню з боку Українських військ у відповідь на ворожі обстріли. Так, влучним вогнем Українські військовослужбовці знищили одну одиницю автомобільної техніки противника – вантажівку УРАЛ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.