Командування російських військ не припиняє дії, спрямовані на дестабілізацію ситуації на Донбасі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.03.2020 16:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30619

У березні російське командування збільшило кількість виходів розвідувально-диверсійних груп і снайперських пар, укомплектованих кадровими військовими російської армії.

Про заходи командування російсько-окупаційних військ з дестабілізації обстановки, попри декларативні заяви про наміри її врегулювання, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, наголосив, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

За даними наших розвідників, протягом березня окупанти збільшили застосування диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар, укомплектованих кадровими російськими військовослужбовцями, які прибули зі складу з’єднань і частин Південного військового округу ЗС РФ.

Водночас противник продовжував посилювати свої передові позиції артилерійськими і мінометними підрозділами та розрахунками протитанкових ракетних комплексів.

Українські захисники перебувають на своїх позиціях, дообладнують їх, і готові прицільним вогнем відповісти на будь-які ворожі збройні провокації та примусити противника дотримуватися тиші.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.