Російські окупанти облаштовують вогневі позиції на території населених пунктів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.04.2020 19:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30630

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ активізувало заходи, які посилюють небезпеку для цивільного населення тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, йдеться про обладнання у межах населених пунктів нових вогневих позицій, з яких окупанти обстрілюють підрозділи Об’єднаних сил, прикриваючись місцевими жителями. Водночас противник активізував мінування місцевості, у т.ч. на територіях приватних земельних ділянок без встановлення попереджувальних знаків та огороджень.

27 березня у Слов’яносербському районі Луганської області внаслідок підриву на мінах загинули дві особи, та ще одна отримала важке поранення. Незважаючи на зазначені трагічні події, з 30 березня російські найманці 4 окремої мотострілецької бригади 2 (Луганськ) АК продовжили мінування місцевості у зазначеному районі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.