Верховна Зрада продовжила окупацію російським флотом Криму до 2042 року (відео)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.04.2010 12:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9993

Сьогодні, 27 квітня, Верховна Рада Малоросії ратифікувала законопроект № 0165, що передбачає ратифікацію угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року.

Це рішення підтримали 236 депутатів Верховної Ради.

Половина депутатів-регіоналів, які блокували трибуну, не були в цей час на місці голосування.

Після відкриття пленарного засідання Верховної Ради деякі малороські депутати спробували зняти прапор, який розгорнули на своїх трибунах фракції БЮТ і НУ-НС.

Під час спроби зняти з трибун національний синьо-жовтий прапор, тоді як в Раді запалили кілька димових шашок, виникла бійка між нардепами опозиціонерами і народними обранцями, що входять в коаліцію.

Як повідомляє Кореспондент.net, на вулиці Грушевського між будівлями Кабінету міністрів і Верховної Ради почалися бійки між учасниками мітингу і підрозділом "Беркут".

Близько 10:20 один з учасників мітингу прорвався на територію Ради, і його затримала міліція. Крім того, кілька десятків осіб намагаються прорватися до будівлі Ради з боку Кабінету міністрів, однак міліція їх не пускає.

Правоохоронці намагаються стримати натовп. За даними МВС, біля будівлі Верховної Ради України у мітингах беруть участь близько 10 тисяч осіб, правопорядок забезпечують півтора тисячі співробітників міліції. При цьому, кількість співробітників правоохоронних органів постійно збільшується.

Учасники мітингу скандують: Варту геть! і Народ проти влади!

У департаменті наголосили, що від опозиційних сил, які виступають проти ратифікації "харківських угод", біля парламенту перебуває від 4 до 6 тисяч прихильників, "Партії регіонів" - близько 5 тисяч.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.